Vegetarlasagne!

Dropp kjøtt og fisk idag, prøv en vegetarlasagne! Du som jeg er kanskje så vant til å alltid ha fisk eller kjøtt til middag, at vi rett og slett glemmer at det finnes alternativer. Vi klarer oss jo helt fint uten av og til!

Prøv denne spennende oppskriften fra frukt.no!

www.frukt.no

Du trenger

  • 5 blad savoykål eller kinakål
  • 8 stk potet – skrelte
  • 1 stk rødløk i skiver
  • 1 stk rød paprika i strimler
  • 2 båt hvitløk – knuste
  • 1 dl olje
  • salt og pepper
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 140 g revet cheddar ost

Slik gjør du
1. Forvell savoykålbladene (evt. kinakålbladene) i kokende vann i et minutt. Avkjøl i kaldt vann.
2. Ha olje i en varm panne. Fres raskt paprika og løk sammen med hvitløk og timian.
3. Skjær poteter i skiver. Legg lagvis savoykålblader, poteter og løkblandingen. Bruk gjerne en springform eller en ildfast form.
4. Dryss litt salt og pepper på. Bakes i ovn på 180 grader C i ca. 1 time. De siste 15 minuttene med reven cheddarost på toppen.
5. La retten hvile i ca. 10 minutter slik at lasagnen får satt seg.

Server nylaget f.eks. med en tomatsalat og hvitløksbrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>