Varm drikke til en kald desemberhelg!

Endelig fredag! Hva med å diske opp med en hjemmelaget variant av gløgg denne helga?


Bilde og oppskrift: www.frukt.no

Eplegløgg
10 stk epler
5 dl vann
2 ss honning
12 stk hel nellik
1 ss revet ingefær
2 stk hel kanel
2 skiver sitron
1 stk vaniljestang snittet på langs

Fremgangsmåte

Del eplene i biter. Du behøver ikke skrelle dem. Legg eplebitene over i kjele med honning og vann. Kok under lokk til eplene er møre – ca. 10 minutter.

Sil fra saften og tilsett alt krydderet og sitronen.

La gløggen koke i 30 minutter slik at krydderet kommer til sin rett.

Ha en riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>