Triatlon for mannen og kvinnen i gata

Triatlon er ikke bare Isklar Norseman Xtreme triathlon. Triatlon er også for mannen og kvinnen i gata. Denne mannen og kvinnen i gata bør helst ha trent litt på forhånd, men terskelen er altså lavere for å bli med på for eksempel Oslo triatlon som har kortere distanser og ingen fjell å forsere. Oslo triatlon tok sted på Sognsvann i helgen og er Norges største triatlonarrangement med over 1300 deltakere. Distansene er 1500 m svømming, 40 km sykling og 10 km løping tilslutt (olympisk distanse). Her gjelder det å disponere kreftene sine!

De fleste kan både løpe og sykle, men så var det disse 1500 meterne med svømming. Mange kvier seg for dette, men går du inn for det er det utrolig hva man kan få til! Undertegnede slet i hele vinter med å ikke drukne for hver tiende meter med crawl på Tøyenbadet. Hvordan i all verden skal man da klare 1500 meter?! 10. august nærmet seg og plutselig var det noe som løsnet. Det ble svelget mindre og mindre vann, ti meter ble til 20, 20 til 50, 50 til 100 og tilslutt 1500 meter uten drukning! Går du inn for det er jeg helt sikker på at også du kan klare det! Om 1500 meter høres langt ut kan du også prøve deg på sprint som er halve distansen av normaldistansen.

Karboloading Oslotri

Dagen før ladet jeg opp med beina høyt, pastasalat, Lime bar fra United Bakeries, masse vann og en liten sjokolade som en ekstra oppmuntring ;)

Oslo triatlon ble en fantastisk opplevelse i nydelig augustvær, publikum langs løypa og vaffel og medalje i mål. God stemning!

 

 

Synes du det høres litt spennende ut? Trenger du en utfordring? Et felles mål med en venn? Svøm litt i vinter og meld deg på til neste år! Hvem vet; kanskje du blir bitt av basillen og stiller til start på Isklar Norseman Xtreme en vakker dag?

http://www.oslotri.com/

http://www.nxtri.com/

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>