Sunn middag på 20 minutter!

Sunt, enkelt, godt og med en liten vri. Høres ikke det bra ut på en tirsdag?

Søtpotet er en fantastisk grønnsak som fortsatt er lite brukt i Norge. Man kan la seg lure av både form og navn, men søtpotet er ikke i slekt med den poteten vi er kjent med. Den har, som navnet tilsier en søtaktig smak som minner mer om gulrot.

Kylling med brokkoli, blomkål og søtpotet
Ingen overraskelser på handlelista, du trenger;
- Kyllingfilet
- Brokkoli
- Blomkål
- Søtpotet
- Olje til steking
- Salt og pepper

 

Sånn gjør du
1. Sett på stekeovnen på 225 grader
2. Skrell søtpotetene og del på langs i skiver
3. Pensle skivene med litt olje, og dryss over salt og pepper. Legg skivene på et stekebrett og putt i ovnen.
4. Kutt kyllingfileter i små terninger og stek i panna. Krydre med ditt favorittkrydder!
5. Kutt opp resten av grønnsakene og la kyllingbitene hvile mens du steker grønnsakene raskt i panna
6. Søtpotetene er ferdige når de har fått litt farge, jeg liker at de er godt stekt (fått litt brunfarge). Cirka 20 minutter!

       

GOD MIDDAG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>