Rask laksemiddag!

Sunn fiskemiddag på 30 minutter! Perfekt på en mandag!

Dette trenger du:
- Rosenkål
- Gulrot
- Blomkål
- Matfløte
- Salt og pepper
- Laks i terninger

Slik gjør du:


1
. Skrell og kutt grønnsakene i passe store biter. Fisken deles i terninger.

2. Stek grønnsakene i panna til de blir gyldne.

3. Tilsett matfløte slik at du dekker bunnen av stekepanna. Rør rundt til fløten begynner å boble lett. Krydre med salt og pepper. 

 

 

4. Tilsett fisken og rør rundt til fisken er gjennomstekt. Hvis du bruker Salmalaks eller lignende gjør det ikke noe om fisken ikke er helt gjennomstekt.

Lett å spise, lett å like!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>