NYHET! Mellommåltidsbarer fra United Bakeries

Vi i United Bakeries har nå arbeidet et helt år med å lage barer. Nå har endelig tiden kommet for lansering! Vi gleder oss til å høre hva du synes!

Serien med United Bakeries barer består av 10 ulike smaker. Barene er basert på frukt, nøtter, frø og korn. Vi har fokusert på å skape stor bredde både på ingredienser, smak og næringsinnhold. Barene er enkle å spise på farten og gjør mellommåltidet spennende og lett tilgjengelig. En bar for enhver anledning; snack på tur, mellommåltid på reise eller litt påfyll på slutten av dagen. Vi håper at det brede utvalget gjør at alle kan finne barene som passer sin smak og sin bruk. Therese Johaug og Petter Northug har funnet sine favoritter blant barene våre og vi håper dere vil finne deres!
 

Her ser du barene våre! Hvilken bar frister mest?

   

   

    

  

   

 Du finner barene på Meny over hele landet, samt Centra, Ultra, Jacobs og i våre kafeer.

 

   

 

7 tanker om “NYHET! Mellommåltidsbarer fra United Bakeries

    • Hei Janne! Takk for tilbakemelding, vi synes også det er veldig spennende! :) Foreløpig har vi ikke en slik oversikt, men vi jobber med saken. Er det noen spesielle barer du tenker på? Send meg gjerne mailadressen din så kan jeg svare deg på det du lurer på inntil videre! Mvh. Mari

    • Hei Paul. Fem av de ti barene er glutenfrie: Bringebær & acai, Kakao & nøtter, Lime, Kokos og Myk & rå kakao. Dette er merket ved siden av næringsinnholdet og ingrediensene på barene. Håper de faller i smak!

      • Men i blant annet den som bare heter nøtter så står det bare at det kan inneholde spor av. Betyr det at dere ikke merker den glutenfri av den grunn, eller er det gluten i den?

  1. Frø og honning er kjempegod, det samme syntes jeg tranebær og Müsli er.Bringebær og acai var ikke en favoritt. Så langt er det de jeg har smakt, og to av tre som kjempegode er jo bra:-)

    • Takk for tilbakemelding Bjørg! Vårt mål er at alle skal kunne finne sine favoritter uansett smak og preferanser. Vi blir selvfølgelig veldig glad når du har funnet dine:) Hvis jeg skal komme med en anbefaling av de du kanskje ikke har smakt enda vil det bli å prøve kakao & nøtter til for eksempel en kopp kaffe;) Takk igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>