Prøv en bar som mellommåltid!

Vi ønsker å bidra med et sunnere alternativ i en travel og aktiv hverdag. United Bakeries barer fungerer som mellommåltid og snack, eller ganske enkelt litt påfyll. Barene er enkle å spise på farten og gjør mellommåltidet spennende og lett tilgjengelig.

Barene er perfekte når sulten kommer snikende på slutten av arbeidsdagen, når du bare ha noe på vei hjem eller når det er lenge til middag. Ta også med deg en bar eller to på skitur, gåtur i marka og på fjellet. Er du på reise? Ha en bar klar i veska om sulten skulle melde seg, så slipper du å ta til takke med muffins, sjokolade eller en sliten bagett.

Vi tør også påstå at når du har funnet din favoritt, er den faktisk så god at du gjerne kan bruke den som kaffekos! Hva med å prøve Myk & rå kakao eller Kakao & nøtter til en kopp kaffe? Eller Bringebær & acai eller Tranebær & müsli sammen med fruktteen din?

Håper du finner barer som passer din smak og til din bruk! :) 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>