Mellommåltidsbarer

For å bruke United Bakeries barer trenger du verken å være supermosjonist eller på slanker’n. Våre barer er til alle som ønsker et bedre alternativ i hverdagen, enn hva en pølse, sjokolade eller bolle kan by på. En typisk ”sportsbar” eller ”slankebar” har et næringsinnhold som har blitt tilpasset for å gi en viss mengde energi, protein, karbohydrat, vitamin eller liknende.

Vi i United Bakeries har latt oss inspirere av ulike ingredienser og lagd velsmakende barer som passer i hverdagen. Barene er basert på frukt, nøtter, frø og korn som allerede er velkjent som mellommåltid. Vi har også inkludert spennende ingredienser, som rå kakao, ingefær, lime og acai, og ulike teksturer. Ønsker du en knasende nøttebar eller en myk fruktbar? Prøv deg frem og se hva du liker best!

Superhyggelig om dere vil gi oss tilbakemeldinger! Hvilke smaker liker dere best? Hva er viktigst for dere; næringsinnhold, smak, tekstur?

 

2 tanker om “Mellommåltidsbarer

  1. Blev så glaaaad när jag såg dessa barer i vardags butiken!! Glutenfria, laktosfria o med super food i vissa? Kan det bli bättre? Absolut inte om ni frågar en veganer som har svårt o finna något snabbt som går att spisa som mättar o ger massa energi! :) tusen hjärtlig tack!

    • Hei Cindy! Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Målet vårt var å lage barer slik at alle kunne finne noen som passet seg og sin bruk. Supert at du har funnet noen som passer deg! Det er vi glade for :) Mari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>