Lette juletips!

Da er det snart jul dere, og mattradisjoner kommer på løpende bånd.De skal vi selvfølgelig ta vare på,  og det er jo sant som mange sier at det viktigste er hva du gjør og spiser mellom nyttår og jul – ikke mellom jul og nyttår!

Likevel, det er jo heller ingen grunn til å kaste alle gode vaner på dør selv om juletida setter inn. Følg opp de gode rutinene dine så langt det går – og kombiner de med de tradisjonsmåltidene som følger med denne tida. Husk hvertfall på å røre deg i løpet av jula, det blir som oftest en del TV-titting, lange middager og sosiale tilstelninger. Litt innimellom har man veldig godt av å komme seg ut, gå til fots eller kanskje på ski.


1. Nyt deilig julepålegg, men gjerne på grovbrød, grove rundstykker eller deilige knekkebrød! Det hjelper på den gode metthetsfølelsen og gjør godt for fordøyelsen.

2. Pass på måltidene! Hold på den gode måltidsrytmen selv om det er ferie, da blir det også mindre småspising!

3. Drikk vann når du kan! Det er mye godt å drikke i jula, men husk å drikk vann ved siden av, som tørstedrikk og gjerne til måltidene.

4. Husk frukt i tillegg til julekaker og snop! Klementiner, oppkuttet frukt og nøtter er et godt og sunt avbrekk fra alle kakene som ofte tilbys mellom måltidene.

5. Rør på deg, og kombiner det gjerne med frisk luft! Gå tur, lek i snøen eller gå på ski. Det føles utrolig godt å røre på kroppen mellom juleselskap, middager, TV- og filmkvelder.

 

 

Riktig god jul fra alle oss i United Bakeries!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>