Kålrotstappe – den viktige birollen!

Nå er det snart jul dere! Hva blir det til julemiddag hos dere? For oss som er glad i pinnekjøtt er det helt essensielt med en god kålrotstappe til. Jeg moser grønnsakene mine året rundt, så jeg er hvertfall en av de som har klare meninger om hvordan stappen skal være til jul. Det er selvfølgelig mange å gjøre det på, her er mine tips!


Bilde: www.matprat.no

1. I tillegg til kålrot, bruk gjerne et par gulrøtter og kanskje en potet. Gulrot bidrar på smak, poteten på konsistens.

2. Etter at du har stappet deg ferdig, så sett kjelen tilbake på komfyren og kok ut litt vann. Da blir det mer smak og stappen blir mindre «vassen».

3. Viktigst av alt; Det må være NOK smør, fløte, salt og pepper! Har du mulighet til å spe med kraft fra pinnekjøttet er dette det aller beste i kombinasjon med litt fløte.

Lykke til med julemiddagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>